Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a karma R^ Zaplaťpánbu, když chci tedy mít taky nějakého toho nepřítele, tak stačí napsat svůj názor do diskuse kamkoliv na netu a můžu si být jistý, že tam do půlhodiny budu mít aspoň deset hejtů a urážek, z toho devět úplně bez protiargumentů a mimo mísu, ale prostě si někdo potřeboval ulevit. Naštěstí v reálném životě, aspoň v mé sociální bublině, to takto podbně nefunguje a věřím, že ani nebude. Pokud bych, jako autor, začal mát pocit, že se naše rodina může rozhádat kvůli covidu krizi, tak bych si už skočil z mostu nebo se šel dobrovolně dát hospitalizovat na psychiatrii. Naštěstí lidé z mého okruhu rodiny a přátel jsme pořád normální inteligentní lidé, kteří ikdyž se neshodneme, pořád se respektujeme a držíme při sobě. Upřímně lituji ty, kdo to nemají podobně.

9 0
možnosti
JK

J49a93n 47K58o90z78l84e42r

13. 1. 2021 14:39

Už jsem se vzdal toho že se někdy Češi na něčem shodnou, stále platí že když se sejdou k diskuzi dva Češi je na stole 10 názorů, nemusíte se mnou souhlasit ale toť vše co můžete

0 1
možnosti
Foto

Shoda není nezbytně nutná, nutné je, aby každý jeden Čech mohl vyjádřit svůj názor bez problémů.

2 0
možnosti
MK

Střízlivě popsáno,díky...

1 1
možnosti
AK

Tobě ji nepíchnou! Jseš totiž baran!

1 0
možnosti
JS

Rozhodně bychom si měli dát pozor, abychom se nestali stádem ovcí, ale někteří se v tom stali tak urputní, že začali tvořit stádo volů. Občas i mí kamarádi, příbuzní a známí, u nichž jsem si myslela, že mají všech pět pohromadě, přijdou s teorií, u níž by mě napadlo, že jí může věřit maximálně dítě s velmi bujnou fantazií. A pak se divíme, že před pár stovkami let naši předkové upalovali sousedy za to, že se údajně měnili v černé kočky. Lidé jsou pořád stejní. Naštěstí ne všichni.

20 0
možnosti
MK

Ten nadpis je dost mimo pane autore.

2 1
možnosti
JU

Paradox je, že ti, kteří se nejvíce cítí omezeni různými restrikcemi, jsou často zároveň ti, kteří vystupují proti vakcinaci. Takže vlastně chtějí, aby všechno vufngovalo normálně, ale nejsou schopni pro to nic udělat. Jejich argumenty jsou navíc naprosto zcestné, což je důsledek toho, že ani nejsou ochotni si vyhledat o vakcínách nějaké faktické informace. Na FB se šíří různé nesmyslné fotografie a videa - pár příkladů - žena, která po aplikaci vakcíny zkolabovala, zemřela, Blatný si ve skutečnosti nenechal píchnout vakcínu, ale vitamín D (což zdroj dokládá nažloutlou barvou, zatímco vakcína Comirnaty je čirá), jiná očkování před kamerami byla údajně bez použití injekční jehly apod. Přitom je velice jednoduché si fakta ověřit. Nažloutlá barva v případě vakcíny Blatného je ve skutečnosti barva plastove koncovky jehly, což je patrné, stříkačky bez jehly jsou ve skutečnosti stříkačky s jehlou, která se po aplikaci zasune dovnitř, aby se zamezilo nechtěnému píchnutí o kontaminovanou jehlu. Prostě běžné věci. Tyto nesmysly se bšak šíří i přesto, že je triviální si fakta ověřit. Jak je to možné? No, jednoduše. Prostě k tomu, aby někdo šířil nesmysly, aniž by nad tím uvažoval, je zapotřebí, aby byla splněna ta podmínka, že dotyčný musí být ovce...a to jsou přesně ti, kteří o sobě prohlašují, že "nejsou ovce". Ne, takových lidí si při sebevětší vůli opravdu nemůžu vážit.

36 3
možnosti
MB

Dovolím si s vámi nesouhlasit, berete to příliš černobíle a paušalizujete. Vláda nedodala argumentaci, proč ta která opatření zavedla. Tvrdí se, že očkování je jediná cesta, ale opravdu neexistují jiné? Očkovací látky nejsou z dlouhodobého hlediska otestované a jsou schválené jen pro nouzové použití. Přesto se mluví o povinném očkování. To prostě není správné.

5 15
možnosti
KS

Tohle nevzniklo kovidem, ale sociálními sítěmi a vznikem sociálních bublin. Dříve bylo normální stýkat se s lidmi z různých "táborů", dnes sociálních bublin. Ale ono je pohodlnější být jen v té své a tam se navzájem upevňovat ve svých názorech a plácat se po ramenou. S jinými názory se člověk setkal alespoň v hospodě, ale ani to už není.

22 0
možnosti

Nevím jestli se přátelé hádají do krve kvůli covidu. Ne v mojí sociální bublině. Z mého pohledu se v médiích hádá pár fanatiků a zbytek skřípe zubama. Když to uvedu na příkladu očkování. Pár desítek tisíc lidí by raději teď olízlo zábradlí než aby se nechali vláčet k očkování, zhruba 50 % lidí se chce nechat očkovat, zhruba 50 % lidí se nechá očkovat i když bude brblat.

Nevychází to matematicky? De facto vychází. To zhruba jedno procento s přilepeným jazykem zanedbám. Zaokrouhlím. A média kolem nich dělají, jako by to byla půlka národa.

5 2
možnosti
ZD

Pod Vaším minulým článkem o páteři již nelze diskutovat. Nicméně mi ten skvělý text připomenul komu byla cesta ku prospěchu. Myslím, že se dnes - díky té misi - nepohne ani stéblo trávy, ani lístek. Rád bych se mýlil, ale asi je to tak - včetně Vašeho hodnocení. Šedá myš se stala co užitečný ... ten, však víte, nástrojem cizí politiky a protože je to jen myš, přihřála si ostudně i vlastní polívčičku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik