Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Perfektně, s nadhledem, shrnuto!

11 0
možnosti

Jde hlavně o moc nad Ukrajinci a jejich územím Jedná se jednoduše o asi nejdůležitější sféru vlivu, na  kterou RF uplatňuje jakýsi nárok. UA je zároveň i důležitým nárazníkovým pásmem, oddělující Rusko od nenáviděného západu.

Proto, když bylo zřejmé, že Janukovyč, jako hlavní ruská loutka a páka na Ukrajinské dění odchází do nenávratna, rozjelo Rusko akce na rozvrácení a destabilizaci země, jejichž důsledky dnes můžeme sledovat. Důvod je jasný, země v chaosu se dá lépe ovládat i bez loutek typu Janukovyče. V UA to má RF usnadněno velkou infiltrací rusů a provázáním obou států. Častokrát jsem slyšel obdivné komentáře, jak Putin vlastně nic nedělá a jen klidně a  státnicky reaguje na události , které jaksi samovolně přicházejí. To je obrovský omyl, to by byl hodně špatný státník. K němu se spíše hodí to přirovnání k šachistovi a ti jak známo  mají své tahy promyšleny mnoho tahů dopředu...

1 9
možnosti
PH

Pane Ševčíku, používáte terminologii a myšlenky US.

8 0
možnosti
PH

Napsal jste pravdu a začíná přituhovat, Rusáci si asi trvale na hlavu sr.t nenechají.

http://www.novarepublika.cz/2014/07/putin-telefonicky-sdelil-obamovi-ze-si.html

13 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik