Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Nejsou podvodem. Jsou spíše zbabělstvím ťopáků a lidovců kteří se bojí že by samostatně neprošli a tudíž se raději pohodlně svezli v koalici.

0 0
možnosti
JS

A koalice TSS vám také vadí?

1 0
možnosti
Foto

Kdo podvádí před volbami, podvede i po volbách. Velmi neseriózní chování stran v tzv. koalici Spolu nebo Pirátostán ! Jasná volba = nevolit !!

0 3
možnosti
JZ

Možná Vám uniklo, ale volbách se o hlasy voličů neuchází politické strany, ale volební strany. Takže jako první by měl dostat šanci k sestavení vlády šéf vítězné volební strany.

Ale bůh ví, jak to bude. Nejasné je i to, kdo bude mít v rukou prezidentské pravomoci, až se bude lámat chleba.

1 0
možnosti
AN

A38l14e22š 16N98o64v73á23k

8. 10. 2021 21:32

Bude to tak, jak říká Zeman už dlouho: pověření dostane strana s největším počtem mandátů.

0 0
možnosti

A co jiného, než "účelovka" bylo dočasné vynětí Čapího hnízda z holdingu Agrofert jen proto, aby bylo možno inkasovat dotaci 50 miliónů, určenou původně pro malé, začínající firmy? A do dneška není právoplatně rozhodnuto, zda to nebyl p o d v o d. Na rozdíl od povolebních "škatulí hejbejte se", které (jak níže uvedeno) zákon nezakazuje.

3 1
možnosti
Foto

V komunální politice předvolební koalice fungují, tak proč by neměly fungovat v celostátní?

Ovšem v případě pana autora jsou SPOLU a PirStan vážným nebezpečím pro ANO, a tudíž musí být přímko zavrženíhodné.

A dotaz: když V.K. ml. byl vyhozen z ODS a založil Trikoloru - za kterou pak seděl ve sněmovně, to nebyl podvod na voličích ODS? :-P

5 2
možnosti
AN

A47l79e73š 93N97o33v57á55k

8. 10. 2021 21:34

A když byl Kalousek vyhozen z KDU a založil Top09, to taky nebyl podvod?:-)

3 0
možnosti
JP

J76a79n 49P20a76v42l87í89k

8. 10. 2021 18:48

Ti, kteří sympatizují s megapodvodníkem skáčí s nadšením jak slepice po plivanci na jeho výkřiky podle vzoru zloděj křičí chyťte zloděje. A takhle ta jejich moudra vypadají, viz

7 0
možnosti
JS

Těžko to může být podvod , když to zákon nezakazuje.

0 0
možnosti
Foto

Ovšem zarytý anoista to jako podvod musí vidět! Jinak by nemohl být anoistou. :-)

4 0
možnosti
JF

Samo že je to podvod - ale co byli ti Babišovi kluci z plakátu, kde jsou ti odborníci na slovo vzatí, kteří po nějakém čase jeden za druhým vzali z Babišova týmu dráhu? Pamatujete na tiskovku s Babišem opakovaně vyzývajícího Vojtěcha "nebuďte slušný, to jméno, to jméno!, následně vyhozeného a dnes ho označovaného za nejlepšího ministra zdravotnictví. Já vím, že zaťatým Babišovcům by nevadilo i mord v přímém přenosu, ale ti schopní nakonec od něj vždy vezmou dráhu pryč. A ještě není všem časům konec, Babiš to samo vyhraje, nejsem naiva, ale pak všichni, včetně jeho voličů, nebudeme stačit valit voči na drát, jaký to vezme fičák! Pámbu s námi a zlý pryč ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Také myslím, že totální pád státu do krize by mohl aspoň části občanů otevřít oči. Andy si musí svůj kalich hříchů vypít až do dna.

1 0
možnosti
DR

Přesně tak. Žádným předvolebním slepencům nikdy hlas nedám a to ani v nynějších ani v budoucích. S tím se jděte vážení koaličníci opravdu zeširoka vycpat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik